Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Τα δυσάρεστα αποτελέσματα που δημιουργούνται από την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε τελευταία είναι:

  • Αθεράπευτες ουσιαστικά οδοντιατρικές ανάγκες
  • Αυξημένες εξαγωγές δοντιών – υποβάθμιση της ποιότητας ζωής
  • Ανισότητες στην πρόσβαση υπηρεσιών υγείας εις βάρος των αδύναμων οικονομικά ατόμων
  • Αναζήτηση υπηρεσιών οδοντιατρικής σε χώρες με αμφίβολα εώς επικίνδυνα αποτελέσματα για την υγεία των ασθενών (όπως λοιμώδεις νόσοι και παρενέργειες της γρήγορης και επιπόλαιης θεραπείας) με υλικά έξω από την πιστοποίηση των ιατροτεχνολογικών προιόντων.

Επίσης, δυσάρεστη είναι και η τακτική που εφαρμόζουν πολλοί επαγγελματίες να χαμηλώνουν δραματικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να μειώσουν το κόστος. Τις περισσότερες φορές η σχέση ποιότητας - κόστους μειώνεται τελείως δυσανάλογα με τελικό χαμένο τον ασθενή. Όταν π.χ. μία 100% καλή ποιοτικά θεραπεία (σε υλικά και τεχνογνωσία) αξίζει 100 ευρώ, ενώ η ίδια φαινομενικά εργασία, αλλά με υλικά χείριστης ποιότητας κοστολογείται 80 ευρώ, τότε αυτό που χάνει ο ασθενής σε βάθος χρόνου είναι πολλαπλάσιο από τα 20 ευρώ που κερδίζει βραχυπρόθεσμα.

Αυτό που έχω επιλέξει εγώ προσωπικά στο ιατρείο μου, είναι να μην κάνω καμία απολύτως υποχώρηση στα εγκεκριμένα – αξιόπιστα και αυθεντικά υλικά που χρησιμοποιώ και που έχω επιλέξει μετά από πολύ μελέτη, ενημέρωση και χρήση. Έχω μειώσει όμως τα περιθώρια κέρδους μου, και έτσι κάνω πιο προσιτή την οδοντιατρική περίθαλψη σε όλους. Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να σας εξαπατήσω, ώστε να κερδίσω κάτι προσωρινά. Έχω ακόμη μπροστά μου πολλά χρόνια εργασίας και σας θέλω κοντά μου ως το τέλος της καριέρας μου.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.