Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Το ιατρείο βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πάνω στην κεντρικότερη οδό του δήμου, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς, ακόμη και για κάποιον που δεν γνωρίζει την περιοχή. Το περιβάλλον έχει έτσι διακοσμηθεί, ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα την κλασική, αυστηρή εικόνα ενός ψυχρού οδοντιατρείου, αλλά να σας κάνει να νιώθετε άνετα από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτείτε. Παράλληλα, βέβαια, υπάρχουν και ειδικοί χώροι που υποστηρίζουν τον ιδιαίτερο εξοπλισμό του οδοντιατρείου, καθώς και μεμονωμένος χώρος καθαρισμού, σακουλοποίησης και αποστείρωσης των εργαλείων.

Περισσότερα...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

Σε ένα οδοντιατρείο πρέπει να αισθάνεστε σιγουριά για την υγεία σας. Γι’ αυτόν τον λόγο στο οδοντιατρείο μου ακολουθώ πιστά όλες τις προδιαγραφές ελέγχου της διασποράς των μικροβίων, και αυτό αποτελεί ουσιαστική παράμετρο για τον τρόπο με τον οποίο ασκώ υψηλής ποιότητας οδοντιατρική. Επιθυμώ να αισθάνεστε άνετα και να νιώθετε σιγουριά όταν επισκέπτεστε το οδοντιατρείο μου, αλλά και όταν συστήνετε στους φίλους και στην οικογένειά σας να δεχτούν την οδοντιατρική μου φροντίδα.

Περισσότερα...

Πώς προέκυψαν οι παρακάτω εικόνες

Απέναντι σε όλους τους ασθενείς που μπαίνουν σε αυτό το ιατρείο, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και να τους φέρομαι όπως θα φερόμουν στην μητέρα, τον πατέρα ή τις αδερφές μου. Είτε κάνουν έναν απλό καθαρισμό, είτε ολική αποκατάσταση του στόματός τους, εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και κάνω το καλύτερο γι’αυτούς.Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.