Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Οι περισσότερες περιπτώσεις οδοντικού πόνου προλαμβάνονται με συστηματικές επισκέψεις στον οδοντίατρο και με λίγη προσοχή στις δραστηριότητές μας.

Μην διστάζετε να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο κάθε 6 μήνες για έναν προληπτικό έλεγχο, γιατί έτσι θα προλάβετε βλάβες που τυχόν θα σας δημιουργήσουν έντονη ενόχληση, πόνο, κακουχία στον οργανισμό και οικονομική επιβάρυνση για την διόρθωσή τους.  Ακόμη κι αν ένας πόνος δεν επιμένει, αλλά εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, αξίζει να διερευνήσουμε την αιτία του για να αποφύγουμε τα χειρότερα.  

Φυσικά το καλό, καθημερινό βούρτσισμα και η άψογη στοματική υγιεινή βοηθούν προληπτικά στην εμφάνιση πόνων.

Επίσης, σε άτομα με χαλαρό μυικό σύστημα και συνδέσμους συστήνεται η αποφυγή έντονου ανοίγματος του στόματος (π.χ. δάγκωμα μεγάλης μπουκιάς ή πολύ ανοιχτό χασμουρητό), καθώς και η αποφυγή άσκησης παρατεταμένων δυνάμεων στα πρόσθια δόντια (π.χ. σπόρια).  

Άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή με επικίνδυνα αθλήματα, μπορούν να προλάβουν τραυματισμούς φορώντας ειδικούς στοματικούς νάρθηκες. Τέλος, οι μοτοσυκλετιστές επιβάλλεται να φορούν κράνη πλήρους κάλυψης και οι οδηγοί αυτοκινήτων ζώνη ασφαλείας.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.