Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Καλωσορίσατε στην σελίδα DrSmile.

Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε κυρίως για να σας ενημερώσει πάνω σε θέματα οδοντιατρικής, αλλά και για να γνωρίσετε καλύτερα το ιατρείο και την οδοντίατρο Αναστασία Παρχαρίδου. Βρισκόμαστε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και μέσα από υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές εργασίες προσπαθούμε να παντρέψουμε την αισθητική με την λειτουργικότητα και την πρόληψη με την θεραπεία. Εάν ενδιαφέρεστε, λοιπόν, να μάθετε για την λεύκανση, για την αισθητική οδοντιατρική γενικότερα, για την οδοντιατρική στα παιδιά, για τα εμφυτεύματα, για την προσθετική, αλλά και για πολλά άλλα θέματα περιηγηθείτε στην σελίδα αυτή.

Να είστε σίγουροι ότι δεν είστε αναγκασμένοι να περάσετε την ζωή σας με ένα χαμόγελο που δεν είναι όμορφο για εσάς ή τους γύρω σας. Γιατί να ρισκάρετε να δίνετε αρνητικές εντυπώσεις όταν έχετε την επιλογή να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε?

Είμαι εδώ για να ενημερώσω με ειλικρίνεια τον καθέναν από εσάς, ανάλογα με το δικό του στόμα και τις εξατομικευμένες ανάγκες του. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες σας.