Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Γνωρίστε τα οδοντικά εμφυτεύματα:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ?


Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η πιο προηγμένη θεραπεία για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Τα εμφυτεύματα και η οστική αναγέννηση είναι από τα πιο πρόσφατα θαύματα της σύγχρονης ιατρικής.

Τα εμφυτεύματα είναι μεταλλικοί άξονες (συνήθως από τιτάνιο) που τοποθετούνται κάτω από τα ούλα σας και ενεργούν ως τεχνητές ρίζες δοντιών με την συνοστέωση (όταν ενώνονται με το οστό που είναι γύρω τους).

Πάνω τους μπορεί να στηριχθεί ένα μεμονωμένο τεχνητό δόντι (όταν τα παρακείμενα δόντια είναι υγιή) και μία γέφυρα ή μία επένθετη (κουμπωτή) τεχνητή οδοντοστοιχία (όταν λείπουν περισσότερα από δύο δόντια).

Η κλασική γέφυρα (όπου τροχίζονται τα παρακείμενα δόντια ώστε να γίνουν τα στηρίγματα της γέφυρας) εξακολουθεί να παραμένει μια εξαιρετική επιλογή θεραπείας. Ωστόσο, η φιλοσοφία της οδοντιατρικής με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση μπορεί να είναι διστακτική στο τρόχισμα των παρακείμενων δοντιών, ειδικά όταν τα παρακείμενα δόντια είναι καθαρά από εμφράξεις (σφραγίσματα) και τερηδόνες. Εκεί ένα οδοντικό εμφύτευμα μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή.

Αν σας λείπει ένα μόνο δόντι, αν χρειάζεστε δόντια σε μία πλευρά του στόματος ή αν είστε δυσαρεστημένοι από την οδοντοστοιχία που φοράτε και θέλετε πλήρη αποκατάσταση όλων των δοντιών, οφείλετε στον εαυτό σας μία συζήτηση με τον οδοντίατρό σας για τα πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν τα οδοντικά εμφυτεύματα.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.