Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες

Ένα λαμπερό χαμόγελο ελκύει την προσοχή, μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε συναρπαστικές ευκαιρίες και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Δεν αξίζει άραγε να ερευνήσετε τις αισθητικές επιλογές που έχετε, για να βελτιώσετε την εικόνα του χαμόγελού σας? Τα σύγχρονα αισθητικά σφραγίσματα ταιριάζουν με τα δόντια σας τόσο πολύ, που μοιάζει σαν να μην είχατε ποτέ στην ζωή σας σφραγίσματα και φυσικά κανείς δεν θα τα προσέξει (ακόμα ούτε κι εσείς)!

Και, βέβαια, είναι πολύ προτιμότερο να έχετε ένα στόμα με άσπρα σφραγίσματα που δεν θα φαίνεται κανένα, παρά γεμάτο με μαύρες τερηδόνες και χαλασμένα δόντια.

Είτε πρόκειται για πρόσθια, είτε για οπίσθια δόντια, το μέλημα του οδοντιάτρου είναι να δει τα παρακείμενα δόντια και να τα μιμηθεί. Και επειδή κανένα στόμα δεν είναι ίδιο με του διπλανού, όλα τα αισθητικά σφραγίσματα έχουν μία μοναδικότητα.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι δυνατή και η αντικατάσταση των λεγόμενων μαύρων σφραγισμάτων με άσπρα. Εάν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά υλικά στο στόμα σας, πάρτε την γνώμη του οδοντιάτρου σας για τις επιλογές που έχετε.

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.