Οδοντιατρείο

Αναστασία Παρχαρίδου
Χειρουργός Οδοντίατρος | Γενική και Αισθητική Οδοντιατρική
Τηλ 2310 769674, Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες


Για πιο εύκολη κατηγοριοποίηση συνήθως η οδοντιατρική διαχωρίζεται σε:


- αποκαταστατική (όταν πρόκειται για την θεραπεία κάποιου νοσήματος, την αντικατάσταση κάποιου ελλείμματος ή γενικά της αποκατάστασης της υγείας του στόματος) και

- αισθητική (όταν πρόκειται για αισθητικές παρεμβάσεις βελτίωσης της ψυχολογίας που δεν έχουν να κάνουν με θέματα καθαρά υγείας).

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η αισθητική πρέπει να διέπει κάθε οδοντιατρική εργασία και να συμβαδίζει με την λειτουργικότητα. Παράλληλα, η λειτουργικότητα δεν πρέπει να καταπατείται από τις αισθητικές παρεμβάσεις κάθε είδους, σε μία προσπάθεια κάλυψης υπερβολικών απαιτήσεων. Και αυτό, γιατί πέρα από το ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον που δίνει μεγάλη έμφαση στην εικόνα, η ψυχολογία του κάθε ατόμου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμφάνισή του, αλλά και με την ικανότητά του να μασάει και να χαίρεται τις τροφές. Σε αυτήν την φιλοσοφία είναι προσανατολισμένη η οδοντιατρική που ασκώ.

Περισσότερα...


Τα δόντια που έχουν χρωστικές ή έχουν γενικά κιτρινωπή χροιά υποβιβάζουν την συνολική σας εμφάνιση, ενώ τα λαμπερά, άσπρα δόντια μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την αξία του προσώπου σας! Τα λευκότερα δόντια έχουν σαν αποτέλεσμα ένα νεανικότερο παρουσιαστικό και σας βοηθούν να εκπέμπετε μία εικόνα νεανικής ζωτικότητας!

Η πιο συντηρητική μέθοδος της αισθητικής οδοντιατρικής είναι η λεύκανση. Ίσως να είναι η οδοντιατρική μέθοδος που χαίρει της μεγαλύτερης δημοσιότητας. Παρότι όμως όλοι κάτι έχουμε ακούσει για αυτήν, είναι πολλές φορές που νιώθουμε μπερδεμένοι, δεν ξέρουμε τελικά αν κάνει κακό ή καλό, αν έχει αποτέλεσμα και πιο θα είναι αυτό, αν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση, πόσο διαρκεί ή πόσο κοστίζει. Ας δούμε λοιπόν μερικά πράγματα απλά, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Περισσότερα...

Οι όψεις ρητίνης (ή αλλιώς bonding) είναι ο πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος αισθητικής αποκατάστασης των δοντιών. Κατασκευάζονται με αισθητική ρητίνη (άσπρο σφράγισμα) και δε χρειάζεται η συνεργασία με τον οδοντοτεχνίτη, κάνοντάς τες λιγότερο δαπανηρές. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και μετά την αποκατάσταση των δοντιών κανείς δε θα μπορεί να καταλάβει πώς ήταν τα δόντια πριν.

Περισσότερα...

Γνωρίστε τις όψεις πορσελάνης και τις ολοκεραμικές θήκες :

Οι όψεις πορσελάνης έχουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα εκπληκτικό, δεν αποχρωματίζονται με την πάροδο του χρόνου και έχουν το μονιμότερο αποτέλεσμα σε σχέση με τις όψεις της ρητίνης. Το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει μια ζωή.

Περισσότερα...

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Παραπομπή σε Άρθρα

Που Θα Μας Βρείτε

Πολιτική απορρήτου

FASTBRACES® Logo, Braces for adults and braces for kids
Dr.Anastasia Parcharidou
a proud FASTBRACES® provider:
braces technology that is fast,
safe and affordable.